Het is bijna zover!

  • Posted on: 2 November 2018
  • By: Edwin

Over iets meer dan een week is de reünie van het Camphusianum! Lees in deze update het laatste nieuws over wat we zaterdag 10 november gaan doen.
Wil jij erbij zijn? Aanmelden kan nog via deze link (of link voor mobiel)!

Enquête - Vul 'm in!
Voor de opening van de dag willen we graag wat meer van jullie naschoolse leven weten. Daartoe hebben we een mini-enquête opgezet. Vul hem in en maak op de dag van de reünie kans op een prachtige prijs!

Dinerbuffet
Na de reünie gaan we gezellig uit eten! Wil jij mee? Het kan nog: meld je aan via het inschrijfformulier (link bovenaan deze mail), of mail naar info@revitare.nl als je je al had ingeschreven maar alsnog mee wil eten. De inschrijving is verlengd tot en met zondag 4 november. Hou er wel rekening mee dat we op de dag van de reünie geen nieuwe inschrijvingen voor het diner meer accepteren.
Ook is het nu niet meer mogelijk om je reservering te annuleren.

Dagprogramma sneak peek
Op de dag van de reünie zelf hebben we weer een gevarieerd programma van lesjes voor jullie samengesteld. Er is genoeg te beleven:

  • De klassieken zijn in grote getale aanwezig! Herinneringen aan Cicero of Caesar (of aan lokaal 14…) ophalen bij de heer Los of mevrouw Dekker? Bijkletsen met de heer Draisma? Kom langs in de klassieke sectie!
  • Van de huidige docenten biedt Albert Mark van Leeuwen twee filosofielesjes aan. Tijd om de zin van het bestaan eens verder onder de loep te nemen!
  • Bèta’s halen hun hart op bij een voltallige Binas-lineup. Kom langs bij mevrouw van Dinter, mevrouw van der Laan en de heer van ’t Ende.
  • Heb jij ideeën over hoe we de band tussen school en alumni kunnen verbeteren? Kom dan om 14:50u naar lokaal 2.12 en praat mee over de toekomst van reVITAre.
  • Dit jaar voor het eerst: een fameuze oud-leerling die iets gaat vertellen over een van de meest fascinerende instituten die we in Nederland hebben… Benieuwd waar dit over gaat? Kom om 15:20u naar lokaal 5.10!
  • Andere toppers op het lesprogramma zijn meneer Brandt, meneer Van der Vliet, mevrouw Kleijn, mevrouw Van Amersfoort, mevrouw Verzijlbergh, mevrouw Kerstens en nog meer klassieken als Van der Lee, Den Uijl, Van de Boom en Marcelis.

Daarnaast zullen nog ruim 20 andere (oud-)docenten aanwezig zijn om herinneringen mee op te halen.

Jouw proefschrift
De mediatheek vindt het leuk om haar gepromoveerde alumni te eren met ruimte op de boekenplank! Ben jij gepromoveerd en heb je nog een proefschrift over? Inspireer de volgende generaties en neem het 10 november mee! Je komt dan in een speciale sectie van de mediatheek te staan!

Tags: