Camphuysenlezing nu ook voor leden reVITAre toegankelijk

  • Posted on: 24 May 2013
  • By: Tommy van Eldik

Maandag 4 maart vond de tweede editie van de Camphuysenlezing plaats in het Auditorium van het Gymnasium Camphusianum. Spreker tijdens deze avond was Piet IJssels. De Camphuysenlezing was één van zijn laatste activiteiten als burgemeester van Gorinchem.
 
De titel van de lezing van IJssels was 'Vrijstad Nederland, de spiegelreactie van het asielbeleid'. Het landelijke asielbeleid is een onderwerp dat IJssels zeer na aan het hart ligt, iets dat hij de afgelopen tijd ook regelmatig heeft laten blijken. Onder leiding van rector Hans Ruitenbeek reageerde de zaal op de lezing van IJssels. Hierdoor ontspon zich een interessante discussie, waarbij onder meer leerlingen van het Camphusianum en een medewerker van de IND reageerden.
 
reVITAre was aanwezig bij de Camphuysenlezing, een evenement dat voortaan iedere eerste maandag van maart zal worden gehouden. Leden van reVITAre zijn van harte welkom bij deze exclusieve lezing. We adviseren jullie dan ook om de berichtgeving van reVITAre goed in de gaten te houden.
 
Meer weten over de Camphuysenlezing? Neem hiervoor contact op met reVITAre via info@revitare.nl.